logo

150+ Disney sīkumu viktorīna — jautājumi un atbildes

Disneja viktorīna : Disnejs ir valdzinājis visu vecumu auditoriju gandrīz gadsimtu, radot maģisku pasauli, kas piepildīta ar iemīļotiem varoņiem, mūžīgiem stāstiem un neaizmirstamiem mirkļiem. Neatkarīgi no tā, vai esat Disneja fanātiķis vai vienkārši izbaudāt animācijas klasiku, pārbaudot savas zināšanas ar Disney sīkumiem var būt izklaidējošs veids, kā svinēt šo ikonisko filmu burvību.

Ienirstiet Disneja maģijas pasaulē ar mūsu izcilo Disney Trivia izaicinājumu! Šajā sarakstā ir iekļauti vairāk nekā 150 jautājumi un atbildes, lai pārbaudītu savas zināšanas par Disneju.



objektīvs java

Vairāk nekā 150 Disneja nieku viktorīnas jautājumi un atbildes

Šeit ir Kategorijā 150+ Disney nieki jautājumi un atbildes kas aptver visu Disneja nieki saistīti jautājumi:

Disneja animācijas klasikas viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:



1. Sīki jautājumi: Kurā gadā tika izveidots Mikipele?

  Answer:   1928>

2. Sīki jautājumi: Kā sauc Pelnrušķītes pamāti?

  Answer:   Lady Tremaine>

3. Sīki jautājumi: kurš ir Simbas uzticamais padomnieks filmā The Lion King?

  Answer:   Rafiki>

4. Sīki jautājumi: Kurai Disneja princesei ir jenots palīgs vārdā Mīko?

  Answer:   Pocahontas>

5. Sīki jautājumi: kā sauc Sleeping Beauty princi?

  Answer:   Prince Phillip>

Disney Pixar pionieru viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc zivi programmā Finding Nemo?

  Answer:   Nemo>

2. Sīki jautājumi: Kā sauc Vudija zirgu Rotaļlietu stāstā?

  Answer:   Bullseye>

3. Sīki jautājumi: Kurā Pixar filmā ir tēls WALL-E?

  Answer:   WALL-E>

4. Sīki jautājumi: Kurš ierunā Dorijas tēlu filmās Finding Nemo un Finding Dory?

  Answer:   Ellen DeGeneres>

5. Sīki jautājumi: Kā sauc galvenā varoņa vārdu Monsters, Inc.?

  Answer:   Sulley (James P. Sullivan)>

Disneja ļaundaru un varoņu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc jūras raganu filmā 'Mazā nāriņa'?

  Answer:   Ursula>

2. Sīki jautājumi: Kurš Disneja ļaundaris dzied dziesmu Be Prepared?

  Answer:   Scar (The Lion King)>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc Elzas māsu grāmatā Frozen?

  Answer:   Anna>

4. Sīki jautājumi: Kurš ir ļaundaris filmā Skaistule un briesmonis?

  Answer:   Gaston>

5. Sīki jautājumi: Kurš Disneja varonis ir pazīstams ar to, ka karaliskā ballē atstāj stikla čību?

  Answer:   Cinderella>

Burvju vietu un iestatījumu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:



1. Sīki jautājumi: Kā sauc Aladdin izdomāto pilsētu, kurā notiek stāsta darbība?

  Answer:   Agrabah>

2. Sīki jautājumi: Kā sauc pasaku zemi Frozenā?

  Answer:   Arendelle>

3. Sīki jautājumi: Kuras Disneja filmas darbība risinās zemūdens pilsētā Atlantīdā?

  Answer:   'Atlantis: The Lost Empire'>

4. Sīki jautājumi: Kā grāmatā Džungļu grāmata sauc džungļus, kur dzīvo Mowgli?

  Answer:   Seeonee Jungle>

5. Sīki jautājumi: Kāds ir filmas Drosmīgais uzstādījums?

  Answer:   The Scottish Highlands>

Aizkulišu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kurš kopā ar Voltu Disneju nodibināja Disney?

  Answer:   Roy O. Disney>

2. Sīki jautājumi: Kāda bija pirmā pilnmetrāžas animācijas filma, kas jebkad tika izlaista?

  Answer:   'Snow White and the Seven Dwarfs'>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc Disneja talismanu un uzņēmuma seju?

  Answer:   Mickey Mouse>

4. Sīki jautājumi: Kas nodrošināja Elzas balsi filmā Frozen?

  Answer:   Idina Menzel>

5. Sīki jautājumi: Kāds ir slavenās Disneja animācijas studijas segvārds?

  Answer:   The House of Mouse>

Disneja mūzikas un dziesmu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kura Disneja dziesma ieguva Kinoakadēmijas balvu kā labākā oriģināldziesma 1994. gadā?

  Answer:   'Can You Feel the Love Tonight' (The Lion King)>

2. Sīki jautājumi: Kurš dzied dziesmu Let It Go in Frozen?

  Answer:   Idina Menzel (as Elsa)>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc dziesmu, kuru Pelnrušķīte dzied, sapņojot par labāku dzīvi?

  Answer:   'A Dream Is a Wish Your Heart Makes'>

4. Sīki jautājumi: Kurā Disneja filmā ir dziesma Circle of Life?

  Answer: '  The Lion King'>

5. Sīki jautājumi: Kā sauc dziesmu, kas tiek atskaņota filmas 'Mazā nāriņa' sākuma ainas laikā?

Answer: 'Under the Sea'>

Disney Pixar šortu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

python ierakstiet json failā

1. Sīki jautājumi: Kā sauc animācijas īsfilmu, kas tika rādīta kinoteātros pirms filmas Finding Nemo?

  Answer:   'Knick Knack'>

2. Sīki jautājumi: Kā sauc īsfilmu Rotaļlietu stāstā, kas iepazīstināja skatītājus ar varoņiem?

  Answer:   'Tin Toy'>

3. Sīki jautājumi: Kurā Pixar īsfilmā ir vulkāns, kas dzied mīlas dziesmu?

  Answer:   'Lava'>

4. Sīki jautājumi: Kāds ir īsfilmas nosaukums pirms Koko?

  Answer:   'Olaf's Frozen Adventure'>

5. Sīki jautājumi: Kura Pixar īsfilma ir par aitu, kura sapņo kļūt par pirmo aitu, kas lido?

  Answer:   'Baaa'>

Disneja atrakciju parku viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc Disnejlendas ikonisko pili?

  Answer:   Sleeping Beauty Castle>

2. Sīki jautājumi: Kurā Disneja parkā var atrast braucienu Kosmosa kalns?

  Answer:   Disneyland and Walt Disney World>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc kalnu Disnejlendā, kas kalpo kā Materhorna bobsleja brauciena fons?

  Answer:   Matterhorn Mountain>

4. Sīki jautājumi: Kurš Disneja parks ir pazīstams kā laimīgākā vieta uz Zemes?

  Answer:   Disneyland>

5. Sīki jautājumi: Kā sauc nakts iespaidīgo izrādi ar uguņošanu un projekcijām Disneja pasaules burvju valstībā?

  Answer:   Happily Ever After>

Citāti un dialoga viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Līdz bezgalībai un tālāk! ir slavena līnija no kuras Disney Pixar filmas?

  Answer:   'Toy Story'>

2. Sīki jautājumi: Pabeidziet citātu: Ohana nozīmē ģimeni, un ģimene nozīmē…

  Answer:   'Nobody gets left behind or forgotten.' (Lilo & Stitch)>

3. Sīki jautājumi: Ko Dženijs iesaka Aladinam darīt, lai izteiktu savu pirmo vēlēšanos?

  Answer:   'I can't make anybody love anybody. I just freed you from the Cave of Wonders; that's it.'>

4. Sīki jautājumi: Hakuna Matata ir frāze no kuras Disneja filmas?

  Answer:   'The Lion King'>

5. Sīki jautājumi: Ko Elza saka, atklājot savas ledus spējas filmā Frozen?

  Answer:   'Let it go.'>

Disneja dzīvnieku pavadoņu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc Ariela zivju draugu filmā Mazā nāriņa?

Answer: Flounder>

2. Sīki jautājumi: Kāds dzīvnieks ir Thumper pilsētā Bambi?

Answer: Rabbit>

3. Sīki jautājumi: Kurā Disneja filmā ir hameleons vārdā Paskāls?

Answer: 'Tangled'>

4. Sīki jautājumi: Kāda veida dzīvnieki ir galvenie varoņi filmā The Aristocats?

Answer: Cats>

5. Sīki jautājumi: Kā sauc zirgu Tangled?

Answer: Maximus>

Izvērstā Disney sīkumu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kāds ir katedrāles nosaukums grāmatā The Hunchback of Notre Dame?

  Answer:   Notre Dame Cathedral>

2. Sīki jautājumi: Kurš ir mūzikas autors filmām 'Mazā nāriņa', 'Skaistule un zvērs' un 'Aladins'?

  Answer:   Alan Menken>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc putnu, kas pavada Moanu viņas ceļojumā?

  Answer:   Heihei>

4. Sīki jautājumi: Kura Disneja filma ir iedvesmota no Viljama Šekspīra Hamleta?

  Answer:   'The Lion King'>

5. Sīki jautājumi: Kā sauc apburto rozi grāmatā Skaistule un briesmonis?

  Answer:   The Enchanted Rose>

Klasiskā Disneja TV šovu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc zēnu, kuram pieder Buzz Lightyear animācijas seriālā Star Command?

  Answer:   Booster Sinclair Munchapper>

2. Sīki jautājumi: Kā sauc Skrūda Makdaka vectēvu dēlu grāmatā DuckTales?

  Answer:   Huey, Dewey, and Louie>

3. Sīki jautājumi: Kas ir galvenais varonis animācijas seriālā Kim Possible?

  Answer:   Kim Possible>

4. Sīki jautājumi: Kā sauc mazo meiteni animācijas seriālā Recess?

  Answer:   Gretchen Grundler>

5. Sīki jautājumi: Kas filmā Darkwing Duck ir galvenā varoņa Drake Mallard supervaronis alter ego?

  Answer:   Darkwing Duck>

Disneja tiešraides filmu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kas spēlē Mēriju Popinsu oriģinālajā Mērijas Popinsa filmā?

  Answer:   Julie Andrews>

2. Sīki jautājumi: Kā sauc auklīti filmā The Sound of Music?

  Answer:   Maria>

3. Sīki jautājumi: Filmas Alise Brīnumzemē tiešraides adaptācijā, kas spēlē trako cepurnieci?

  Answer:   Johnny Depp>

4. Sīki jautājumi: Kas ir galvenais varonis Disneja tiešraides filmā Maleficent?

  Answer:   Maleficent (Angelina Jolie)>

5. Sīki jautājumi: Kā sauc Disneja tiešraides filmu, kas stāsta par jaunu meiteni, kura spēj kontrolēt augus un dabu?

  Answer:   'The Nutcracker and the Four Realms'>

Disney iegādes un partnerattiecību viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kurā gadā Disney iegādājās Pixar Animation Studios?

  Answer:   2006>

2. Sīki jautājumi: Kurš Marvel supervaronis ir pazīstams kā Pērkona Dievs un kuram ir sava filma Marvel Cinematic Universe?

  Answer:   Thor>

3. Sīki jautājumi: Kuru filmu studiju Disney iegādājās 2019. gadā, dodot tai kontroli pār tādām franšīzēm kā Avatar un X-Men?

  Answer:   20th Century Fox>

4. Sīki jautājumi: Kā sauc Disney uzsākto straumēšanas pakalpojumu, kurā ir plaša Disney, Pixar, Marvel, Star Wars un National Geographic satura bibliotēka?

  Answer:   Disney+>

5. Sīki jautājumi: Kuru izklaides uzņēmumu Disney iegādājās 2019. gadā, iegūstot kontroli pār tādām populārām franšīzēm kā The Simpsons un Family Guy?

  Answer:   21st Century Fox>

Disneja zvaigžņu karu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc Han Solo kuģi Zvaigžņu karos?

  Answer:   Millennium Falcon>

2. Sīki jautājumi: Kas ir džedaju meistars, kurš apmācīja gan Anakinu Skaivokeru, gan Lūku Skaivolkeru?

  Answer:   Obi-Wan Kenobi>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc Imperial AT-AT staiguļus Zvaigžņu karos?

  Answer:   'AT-ATs' (All Terrain Armored Transports)>

4. Sīki jautājumi: Kas spēlē Reju Zvaigžņu karu triloģijā?

  Answer:   Daisy Ridley>

5. Sīki jautājumi: Kāds ir spēcīgais enerģijas lauks, kas dod Jedi spēku Zvaigžņu karos?

  Answer:   The Force>

Disney Pixar sadarbības viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc robotu WALL-E?

  Answer:   WALL-E>

2. Sīki jautājumi: Kā sauc to vecāka gadagājuma vīrieti, kurš, izmantojot balonus, no mājām uz Dienvidameriku lido augšā?

  Answer:   Carl Fredricksen>

3. Sīki jautājumi: Kurā Disney Pixar filmā piedalās jauns mūziķis Migels, kurš dodas uz Mirušo zemi?

  Answer:   'Coco'>

4. Sīki jautājumi: Kā sauc restorānu Ratatouille, kur žurka Remī kļūst par pavāru?

  Answer:   Gusteau's>

5. Sīki jautājumi: Kura Disney Pixar filma koncentrējas uz emocijām, kas rodas jaunas meitenes vārdā Railija?

  Answer:   'Inside Out'>

Disneja princešu jautājumu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc princesi Brave?

  Answer:   Merida>

2. Sīki jautājumi: Kuras Disneja princeses pamatā ir varonis no Hansa Kristiana Andersena pasakas Sniega karaliene?

  Answer:   Elsa (Frozen)>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc princesi, kura pārvēršas par vardi, filmā “Princese un varde”?

  Answer:   Tiana>

4. Sīki jautājumi: Kā sauc nāru princesi filmā 'Mazā nāriņa'?

  Answer:   Ariel>

5. Sīki jautājumi: Kura ir vienīgā Disneja princese, kas ir indiāņu vadoņa tiešais pēcnācējs?

  Answer:   Pocahontas>

Disneja renesanses laikmeta viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc ielu gudro zagli Aladinā?

  Answer:   Aladdin>

2. Sīki jautājumi: Kas ir Simbas labākais draugs filmā The Lion King?

  Answer:   Nala>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc ļauno burvi filmā 'Mazā nāriņa'?

  Answer:   Ursula>

4. Sīki jautājumi: Kurš komponēja mūziku filmām 'Mazā nāriņa', 'Skaistule un zvērs' un 'Aladins'?

  Answer  : Alan Menken>

5. Sīki jautājumi: Kura Disneja filma iezīmēja Disneja renesanses laikmeta sākumu animācijā?

  Answer:   'The Little Mermaid'>

Disneja dzīvnieku karaļvalsts viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc ziloņa mazuli Dumbo?

  Answer:   Jumbo Jr. (Dumbo)>

2. Sīki jautājumi: Kāds dzīvnieks ir 'Džungļu grāmatā'?

  Answer:   Bear>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc lauvu, kura sadraudzējas ar Simbu filmā Karalis lauva?

  Answer:   Nala>

4. Sīki jautājumi: Kurā Disneja filmā ir redzama suņu grupa, kas izbēg no suņu mārciņas?

  Answer:   'Lady and the Tramp'>

5. Sīki jautājumi: Kāda veida dzīvnieks ir Džūdija Hopsa filmā Zootopija?

  Answer:   Rabbit>

Disney Sidekicks viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc Belles tēvu grāmatā Skaistums un briesmonis?

  Answer:   Maurice>

2. Sīki jautājumi: Kas ir Mulana komēdiskais palīgs animācijas filmā Mulana?

  Answer:   Mushu>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc pūķi Guļamajā skaistulī?

  Answer:   Maleficent (transformed into a dragon)>

4. Sīki jautājumi: Kā sauc Tiānas ugunspuķes draugu filmā “Princese un varde”?

  Answer:   Ray>

5. Sīki jautājumi: Kurš Disneja varonis ir pazīstams ar to, ka dzied Bibbidi-Bobbidi-Boo filmā Pelnrušķīte?

  Answer:   The Fairy Godmother>

Disneja mīlas stāstu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

kā inicializēt masīvu Java

1. Sīki jautājumi: Kas ir Zvēra apburtais mājsaimniecības personāls filmā Skaistule un zvērs?

  Answer:   Lumière, Cogsworth, Mrs. Potts, Chip, and others>

2. Sīki jautājumi: Kā sauc varoni, kurš iemīlas Tarzānā animācijas filmā Tarzāns?

  Answer:   Jane Porter>

3. Sīki jautājumi: Ko Aladins vēlas, kad viņš pirmo reizi berzē burvju lampu?

  Answer:   To be a prince>

4. Sīki jautājumi: Kas ir Kvazimodo mīlas interese filmā The Hunchback of Notre Dame?

  Answer:   Esmeralda>

5. Sīki jautājumi: Kurā Anna iemīlas filmā Frozen?

  Answer:   Kristoff>

Disneja īpašo brīvdienu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc sniegavīru, kuru Elza un Anna būvē Frozenā?

  Answer:   Olaf>

2. Sīki jautājumi: Kurš Disneja varonis ir pazīstams ar dāvanu piegādi Ziemassvētku vakarā?

  Answer:   Santa Claus>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc galveno varoni, kurš atklāj Ziemassvētku brīvdienas, filmā The Murgs Pirms Ziemassvētkiem?

  Answer:   Jack Skellington>

4. Sīki jautājumi: Kā sauc ziemeļbriežus Frozenā?

  Answer:   Sven>

5. Sīki jautājumi: Kāda ir pirmā Ziemassvētku dāvana Polārajā ekspresī?

  Answer:   A bell from Santa's sleigh>

Disneja citātu un teicienu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Tikai turpiniet peldēt, ir slavena līnija no kuras Disney Pixar filmas?

  Answer:   'Finding Nemo'>

2. Sīki jautājumi: Pabeidziet citātu: Zieds, kas zied nelaimē, ir visvairāk…

  Answer:   'Rare and beautiful of all.' (Mulan)>

3. Sīki jautājumi: Kāds ir slavenais teiciens Karalis Lauva, kas nozīmē, ka nav jāuztraucas?

  Answer:   'Hakuna Matata'>

4. Sīki jautājumi: You've got a friend in me ir dziesma, no kuras Disney Pixar filma?

  Answer:   'Toy Story'>

5. Sīki jautājumi: Pabeidziet citātu: Es neesmu kā parasta mamma. Es esmu…

  Answer:   'Cool mom.' (Mean Girls reference by Mrs. George in 'Mean Girls')>

Disneja filmu balvu pasniegšanas viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Cik Kinoakadēmijas balvas ieguva Karalis Lauva?

  Answer:   Two (Best Original Score and Best Original Song for 'Can You Feel the Love Tonight')>

2. Sīki jautājumi: Kura Disneja filma 2014. gadā ieguva Kinoakadēmijas balvu kā labākā animācijas filma?

  Answer:   'Frozen'>

3. Sīki jautājumi: Kurā gadā Skaistule un briesmonis kļuva par pirmo animācijas filmu, kas nominēta Amerikas Kinoakadēmijas balvai kā labākā filma?

  Answer:   1992>

4. Sīki jautājumi: Kura Disney Pixar filma ieguva Kinoakadēmijas balvu kā labākā animācijas filma 2009. gadā?

  Answer:   'Up'>

5. Sīki jautājumi: Kā sauc prestižo balvu, kas tiek piešķirta personām, kuras devušas nozīmīgu ieguldījumu The Walt Disney Company?

  Answer:   The Disney Legends Award>

Disney adaptāciju viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kurš spēlēja galveno varoni filmas Skaistule un briesmonis tiešraides adaptācijā?

  Answer:   Emma Watson>

2. Sīki jautājumi: Kurš iebalsos Balo varoni filmas The Jungle Book adaptācijā tiešraidē?

  Answer:   Bill Murray>

3. Sīki jautājumi: Kurš vadīja 2015. gadā iznākušo filmas Pelnrušķītes adaptāciju tiešraidē?

  Answer:   Kenneth Branagh>

4. Sīki jautājumi: Kurš Brodvejas mūzikls ir balstīts uz Disneja filmu Karalis Lauva?

  Answer:   'The Lion King: The Broadway Musical'>

5. Sīki jautājumi: Kā sauc aktieri, kurš spēlēja kapteini Džeku Sparo filmu sērijā Karību jūras pirāti?

  Answer:   Johnny Depp>

Disneja Zvaigžņu karu turpinājumu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kāds ir pēdējās daļas nosaukums Skywalker sāgas Zvaigžņu karu turpinājumu triloģijā?

  Answer:   'Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker'>

2. Sīki jautājumi: Kurš vadīja Zvaigžņu kari: VII sērija — Spēks mostas?

  Answer:   J.J. Abrams>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc tuksneša planētu, kas redzama Zvaigžņu karu turpinājumu triloģijā?

  Answer:   Jakku>

4. Sīki jautājumi: Kurš ir galvenais antagonists Zvaigžņu karu turpinājumu triloģijā?

  Answer:   Supreme Leader Snoke and Kylo Ren>

5. Sīki jautājumi: Kurš varonis saka slaveno līniju Man ir slikta sajūta par to filmā Zvaigžņu kari: Epizode VII — Spēks mostas?

  Answer:   Han Solo>

Disneja un Brodvejas viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kāds ir Disneja Brodvejas mūzikla nosaukums, kura pamatā ir stāsts par jaunu nāru, kura sapņo par dzīvi uz sauszemes?

  Answer:   'The Little Mermaid: The Broadway Musical'>

2. Sīki jautājumi: Kāda ir Rafiki izpildītā sākuma dziesma Brodvejas muzikālajā filmā The Lion King?

  Answer:   'Circle of Life'>

3. Sīki jautājumi: Kurā Tonija balvu ieguvušajā mūziklā ir dziesma Let It Go no filmas Frozen?

  Answer:   'Frozen: The Broadway Musical'>

4. Sīki jautājumi: Kurš komponēja mūziku Brodvejas adaptācijai Beauty and the Beast?

  Answer:   Alan Menken>

5. Sīki jautājumi: Brodvejas mūziklā Aladins, kurš atveido Dženija lomu?

  Answer:   James Monroe Iglehart>

Disneja fejas un fantāzijas viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kā sauc Pētera Pena pasaku, kura palīdz mīļajiem bērniem lidot?

  Answer:   Tinker Bell>

2. Sīki jautājumi: Kā franšīzē Disney Fairies sauc Tinkera Bela labāko draugu, kas ir dzīvnieku talantu feja?

  Answer:   Fawn>

3. Sīki jautājumi: Kā sauc to feju, kura ir galvenā varone Disneja feju filmā Pirātu feja?

  Answer:   Zarina>

4. Sīki jautājumi: Kura Disneja feju varone ir pazīstama ar savām ātrajām spējām?

  Answer:   Vidia>

5. Sīki jautājumi: Kā grāmatā Sleeping Beauty sauc labo feju, kura svētī Auroru ar skaistuma dāvanu?

  Answer:   Merryweather>

Disneja filmu gadadienu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kurā gadā Sniegbaltīte un septiņi rūķīši pirmo reizi iznāca kinoteātros?

  Answer:   1937>

2. Sīki jautājumi: Kādu gadadienu Disnejs svinēja 2003. gadā, atzīmējot filmas Steamboat Willie iznākšanu?

  Answer:   75th anniversary>

3. Sīki jautājumi: Kura Disneja filma 2014. gadā svinēja savu 50. gadadienu?

  Answer:   'Mary Poppins'>

4. Sīki jautājumi: Kurā gadā tika izlaista Mazā nāriņa, kas iezīmē Disneja renesanses laikmeta sākumu?

  Answer:   1989>

5. Sīki jautājumi: Kāds ir Disneja pirmās pilnmetrāžas animācijas mākslas filmas nosaukums?

  Answer:   'Snow White and the Seven Dwarfs'>

Disneja videospēļu viktorīna

5 Disneja nieki jautājums kopā ar atbildēm ir sniegts zemāk:

1. Sīki jautājumi: Kurš ir galvenais varonis videospēļu sērijā Kingdom Hearts?

  Answer:   Sora>

2. Sīki jautājumi: Kā sauc Disneja varoni, kurš ir galvenais antagonists videospēlē Epic Mickey?

  Answer:   The Phantom Blot>

3. Sīki jautājumi: Kurā Disney videospēlē ir varoņi un iestatījumi no dažādām Disney un Pixar filmām?

  Answer:   'Disney Infinity'>

4. Sīki jautājumi: Kā sauc galveno varoņu izmantoto atslēgas formas ieroci spēlē Kingdom Hearts?

  Answer:   Keyblade>

5. Sīki jautājumi: Kā sauc videospēļu sēriju, kas ļauj spēlētājiem izveidot un pārvaldīt savus Disney atrakciju parkus?

  Answer:   'Disney Magic Kingdoms'>

Secinājums

Neatkarīgi no tā, vai esat Disneja entuziasts vai gadījuma fans, šīs Vairāk nekā 150 Disneja nieku viktorīnas jautājumi un atbildes noteikti aizvedīs jūs uz animācijas klasikas, sirsnīgu pasaku un neaizmirstamu varoņu maģisko pasauli.

java šūpoles

Izaiciniet savus draugus un ģimeni, izbaudiet savu iecienītāko Disneja mirkļu prieku un atzīmējiet mūžīgo burvību, kas joprojām aizrauj skatītājus visā pasaulē. Lai jūsu zināšanas par Disneju ir tikpat bezgalīgas kā burvība, ko pats Volts Disnejs atnesa pasaulei.